NexGolf b(l)ogi

Tervetuloa NexGolfin blogiin! Pyrimme täällä kertoilemaan satunnaisen epäsäännöllisesti uusia asioita sekä NexGolfista että asian vierestä.

Blogissa on myös moderoitu kommentointi sallittu, joten osallistu ihmeessä aktiivisesti keskusteluun! Voit myös olla meihin yhteydessä sivustomme yhteydenottolomakkeen kautta, ja ehdottaa esim. käsiteltäviä aiheita.

10.06.2015

/// Käynnistyssavua!

Pilotti, joka on siis maanantaista 8.6. alkaen pyörinyt kolmella kentällä, on käynnistynyt yskähdellen, josta pahoittelumme toki! Joskin toteamme, että ennustimmekin erinäisiä hermojen rasituksia.

Valitettavasti nämä Suomen kesälomat on sillä lailla hankala paikka, että meilläkin koodivoima on käytännössä kokonaan pois n. juhannuksesta elokuun alkuun. Tämän vuoksi pilotti haluttiin käynnistää tässä vaiheessa.


Kiirettä ei sinänsä voi syyttää, sillä näitä hitausasioita emme ilman pilottia ainakaan näin konkreettisesti olisi löytäneet. NexGolfia on rakennettu yli kymmenen vuotta ilman kertarysäyksiä, joten massiivisiin kuormitustesteihin ei ole ollut tarvetta, joten nytkin keskityimme uuden käyttöliittymän testeissä vain toimintojen loogisen tason toimintaan. Emme osanneet ennakoida, että suorityskyvyssä olisi ongelmia.


Asiat kuitenkin korjataan, ei tokikaan uusi liittymä jää hitaaksi!

Kiitos hyvistä kommenteista myös ominaisuustasolla!

Kommentointi

Nimi:
Otsikko:
Kommentti:

Taustan väri

Saako taustan värin valkoiseksi. Nyt osa toiminnoista "hukkuu" mustaan taustaan esim. Uloskirjautuminen.

´Hyvät toiminnot ja grafiikka käyttöliittymässä.

Anita Nummelin - ke 10. kesäkuuta 2015 17.16.05

RE: Taustan väri

Kiitos palautteestanne koskien taustan väriä. Ulkoasussa on pyritty moderniin ilmeeseen, ja valittu musta tausta. Värit on valittu sopimaan sen kanssa yhteen. Parannetaan mieluummin huomionarvoa mahdollisissa ongelmapaikoissa. Toki pitää muistaa, että kyseessä uusi järjestelmä, jolloin jonkin paikan löytäminen voi sen hetkenkin kestää.

Onhan tiedossa, ettei Nexgolfista varsinaisesti ole tarvetta kirjautua ulos, vaan ihan vaan selaimesta voi valita uuden sivuston tai sulkea selaimen välilehden tai selaimen kokonaan.

Erilaisia väriteemoja voidaan jossain vaiheessa tuoda pelaajan omiin asetuksiin valittavaksi, mutta ei tänä vuonna.


Kiitos palautteesta!

NexGolf Team Member - ke 10. kesäkuuta 2015 18.25.51

Pari huomiota

Ainakin Lumia 920 luurilla sivustolta ei voi kirjautua ulos. Valikko, joka tietokoneversiossa avautuu viemällä hiiri avonaisen lukon päälle, ei toimi ainakaan tässä puhelinmallissa.

Lisäksi tietokoneversiossa (firefoxilla) sivuston valikko on pystysuorassa sivun vasemmassa reunassa, jonka seurauksena uloskirjautumisvalikko avautuu lähes kokonaan selaimen ikkunan ulkopuolelle.

Kavereiden hallinta latautuu hyvin hitaasti, mikä varmaan liittyy tuohon suorituskykyongelmaan, joka on jo havaittu, mutta lisäksi tuo kaverihaku ei tunnu toimivan. Ikäänkuin 'Etsi' -painikeesta ei tapahtuisi mitään.

Muuten sivusto vaikuttaa lupaavalta. En tosin ole vielä kokeillut oleellisimpia toimintoja, kuten varaamista, varauksen vahvistamista tai tuloskortin jättämistä. Netin käyttö tapahtuu ainakin minulla hyvin paljon puhelimella, joten odotan toki toimintojen toimivan sujuvasti myös mobiilialustoilla.

Markus Y - to 11. kesäkuuta 2015 10.34.36

RE: Pari huomiota

Kiitos detaljitason huomioista! Tällaisiin on hyvä puuttua!

NexGolf Team Member - to 11. kesäkuuta 2015 21.56.20

Viikkokalenteri

Viikkokalenteri on vanhassa käyttöliittymässä parempi. Sen avulla näkee hyvin varaustilanteen eri kentillä ja pitempinä aikajaksoina (. 2 tuntia).
tilasto yms asiat uudessa käyttöliittymässä vaikuttavat hyviltä.

Jouni Karjalainen - su 21. kesäkuuta 2015 14.53.06

Peliajan varaus 7 päivän päähän

Hei,

Uudesta järjestelmästä pystyy varaamaan vain 6 päivän päähän peliajan. Tämän soisi muuttuvan 7 päiväksi, koska varauksia voi tehdä viikon eteenpäin.

K - ma 6. heinäkuuta 2015 10.08.56

RE: Viikkokalenteri

Kiitos, panostamme kyllä eri näkymiin vielä!

NexGolf Team Member - ke 12. elokuuta 2015 10.32.06

Copyright NexGolf Oy