NexGolf b(l)ogi

Tervetuloa NexGolfin blogiin! Pyrimme täällä kertoilemaan satunnaisen epäsäännöllisesti uusia asioita sekä NexGolfista että asian vierestä.

Blogissa on myös moderoitu kommentointi sallittu, joten osallistu ihmeessä aktiivisesti keskusteluun! Voit myös olla meihin yhteydessä sivustomme yhteydenottolomakkeen kautta, ja ehdottaa esim. käsiteltäviä aiheita.

21.10.2016

/// Loppukauden kuulumisia

Huomasimme, että blogia on nyt loppukaudesta hieman laiminlyöty, pahoittelemme!

Näin loppukaudesta olemme pyrkineet saamaan "ulos", eli teille pelaajille käyttöön asioita, jotka ovat tärkeitä vielä loppukaudestakin, mutta valitettavasti emme yltäneet tavoitteeseen, joten monta asiaa tulee vasta tässä talven aikana.

Päivitimme jokin hetki sitten uuden version NexGolfista, jossa muutamia parannuksia ja korjauksia, näkyvin toki tämä Pelaajan etusivun kierroslaskuri, jossa oli bugi. Muista versionhallinnallisista syistä emme saaneet nopeasti korjausta tuotantoon, itse korjaus ei suuren suuri ollut.

Laskuri toimi aiemmin viallisesti, mutta nyt siis oikein. Mitä laskuri laskee? Pelaajan omat, vahvistetut peliajat kotikentän ajanvarauksesta. Laskurin tiedolla ei siis ole mitään tekemistä esim. syöttämiesi tasoituskierrosten tuloskorttien kanssa (joiden perusteella siis HR tehdään).

Muita työnalla olevia asioita meillä on mm. uuden puolen Oma NexGolf -osion uudistaminen, joka on isompi kokonaisuus. Tämä tuo muutoksia myös ajanvarauspuoleen, sekä selkeyttää tasoitushistoriaa. Yksi sekä kenttien että pelaajien toivoma ominaisuus on ns. 9 reiän kierroksen pelaamisen ilmoittaminen 18 reiän kentällä. Tällöin pelaaja voi / on pakollista ilmoittaa, pelaako hän vain etuysin. Tällöin kanssapelaajat sekä caddiemaster ovat tietoisia asiasta, ja kanssapelaajille ei tule asiasta ikävää yllätystä. Esim. jos pelaajia on vain 2, ja toinen etuysin jälkeen kertookin, että lopetan nyt, niin toinen joutuu yksin loppukierroksen pelaamaan, ja sehän ei kyllä mukavaa ole. Lisäksi, tarvittaessa caddiemaster voi ohjata uuden pelaajan mukaan takaysille. Toimintoon liittyen on myös toinen käyttötapaus, jossa kenttä tietyissä tilanteissa voi asettaa 18 reiän kentän 9r/etuysi -moodiin, jolloin varaajat tietää, että tähän kohtaa varatessa voi pelata vain etuysin.

Kilpailuihin ilmoittautuminen ja muut vanhan puolen toiminnot tulevat myöskin talven aikana uudelle puolelle.

Teetime.fi -palvelun kävijämäärä on kasvanut tasaisesti. Palvelu on herättänyt paljon kiinnostusta myös NexGolfin ulkopuolisten pelaajien keskuudessa ja olemmekin tuomassa mahdollisuuden rekisteröityä palvelun käyttäjäksi. Lisäksi Teetime.fi -palveluun tullaan tuomaan mahdollisuus ilmoittautua muiden kenttien kilpailuihin.

Otamme mielellämme ajatuksianne vastaan, joko tänne kommentteina, tai sitten info-mailiimme!

Hyvää loppusyksyä!

 

Kommentointi

Nimi:
Otsikko:
Kommentti:

Lovely ysi

Hei,
tuli vasta nyt luettua tämä. Olisipa todella hienoa jos ysikierroksen varaaminen onnistuisi jatkossa, jo tulevalla kaudella, etukäteen netissä. Omalla 9+18 kentälläni vanha takaysi on viime vuosina jäänyt turhan vieraaksi, ja suunnittelemanne systeemi näyttäisi nyt antavan jopa pienen mahdollisuuden "luvalliseen" takaysin kiertämiseen muulloinkin kuin kyttäämällä livahtamalla sesonkiaikojen ulkopuolella. Hyvä!
Terveisin
nimim. Ysin kiertäjä

Raija Linja - pe 24. maaliskuuta 2017 16.42.08

Copyright NexGolf Oy