NexGolf b(l)ogi

Tervetuloa NexGolfin blogiin! Pyrimme täällä kertoilemaan satunnaisen epäsäännöllisesti uusia asioita sekä NexGolfista että asian vierestä.

Blogissa on myös moderoitu kommentointi sallittu, joten osallistu ihmeessä aktiivisesti keskusteluun! Voit myös olla meihin yhteydessä sivustomme yhteydenottolomakkeen kautta, ja ehdottaa esim. käsiteltäviä aiheita.

18.05.2015

/// NexGolf Uudistus 2015 -blogi avattu!

NexGolfin pelaajapuolen käyttöliittymä uudistuu kauden 2015 aikana. Uudistus tapahtuu vaiheittain ja sen edistymistä voi seurata tässä blogissa.

Uudistus otetaan käyttöön seuroittain. Tiedotamme asiasta NexGolfinne sivuilla, kun uudistus tulee käyttöönne.

Kommentointi

Nimi:
Otsikko:
Kommentti:

Hienoa että uudistutaan

Innolla odotetaan kokonaisuudessa uudistunutta NG:tä!

- ke 27. toukokuuta 2015 13.16.48

uusitaan

kyllä entinen on superhyvä, miksi pitää koko ajan muuttaa jotakin??? Ei välttämättä parempi?

Liisa - ti 9. kesäkuuta 2015 11.31.00

RE: uusitaan

Hei,

kiitos luottamuksesta vanhaa puolta kohtaan!

Aika aikaansa kutakin, ja tämän kesän vanhaakin puolta voi käyttää. Lupaamme, että uusi puoli taatusti tulee olemaan parempi! :)

NexGolf Team Member - ke 10. kesäkuuta 2015 08.08.30

Miksi uusi käyttöliittymä tarvitaan?

On positiivista että parannuksia koitetaan kehittää, mutta tässä tapauksessa parempaa käyttöliittymää voi olla vaikea keksiä.

Nykyinen käyttöliittymä on aivan loistava. Se on yksinkertainen, helppo käyttää, kevyt ladata ja äärimmäisen selkeä. Yhdellä vilkaisulla näkee kenttätilanteen ruuhkaisuuden ja lähtöjen kokoonpanon. Kaikki tarvittavat toiminnot näkyvät ruudulla eikä niitä ole piilotettu sekavaan ulkoasuun epämääräisten linkkien taakse.

Uusi käyttöliittymä on (anteeksi), aivan hirveä tähän verrattuna. Esim iPhone5:lla ei näe edes kaikkien saman lähdön neljän pelaajan nimiä yhdellä näytöllä, eikä pelaajien tasoituksia. Käyttöliittymä on muutenkin hirveän sekava. Onko uutta käyttöliittymä annettu tavallisten golffarien testattavaksi ja kerätty järjestelmällisesti palautetta? Kuka tämän muutoksen haluaa?

Jostain syystä nykytrendi tuntuu olevan että sivuja koitetaan saada mobile-muotoon jossa ruudussa on vähän informaatiota ja paljon hukkatilaa. Zoomausmahdollisuudet on myös poistettu.

Golffareita riittää tietysti moneen lähtöön myös tässä asiassa ja joku voi uudesta järjestelmästä tykätäkin. Toivoisin kuitenkin että meille yksinkertaisimmille pelaajille säilytettäisiin mahdollisuus käyttää vanhaa käyttöliittymää mahdollisimman pitkään tämän kesän jälkeenkin jos sen ylläpito ei vaadi liikaa resursseja.

Status quo - to 11. kesäkuuta 2015 12.41.25

RE: Miksi uusi käyttöliittymä tarvitaan?

Kiitos vanhan käyttöliittymän kehuista! Se onkin peräisin alunperin vuodelta 2000, ja pienten päivitysten ja faceliftien avulla se onkin elänyt näihin päiviin asti, ja miksei pitempäänkin!

Vanhassa on vuosien optimoinnit, ja te pelaajat olette toki siihen tottuneet.

Vanha käyttöliittymä on kuitenkin saapumassa matkansa päähän, sillä allaoleva tekniikka alkaa vanhentua käsiin, ja uusien asioiden kehittäminen sen päälle on vaikeaa.

Huomioittehan blogin kirjoituksen nro 2, jossa enemmän kerrotaan päivityksestä! Tässä pilottivaiheessa ei vielä heti ole kuin murto-osa toiminnoista, siksipä vanhan käyttö rinnallakin on mahdollistettu.

Kun uusi käyttöliittymä on valmis, olemme varmoja, että se on selkeästi entistä parempi! Kiitollisena huomioimme näkemyksiänne ja kommenttejanne.

Mobiilikäytöstä sen verran, että uskomme pääosan mobiilikäytöstä aktiivipelaajien osalta siirtyvän kaikilla kolmella pääalustalla toimivaan NexGolf Premium-sovellukseen, jonka tulemme tälle kautta lanseeraamaan veloituksettomaan pilottikäyttöön. Kyseessä on erinomainen kännykkäkäyttöön optimoitu sovellus, joka tarjoaa myös runsaasti lisäarvoa kattavien omien kierrosten tilastointi-toimintojen sekä kaveripelien organisoinnin muodossa.

NexGolf Team Member - to 11. kesäkuuta 2015 21.49.17

RE: Miksi uusi käyttöliittymä tarvitaan?

Ps. meillä on sama kehitystiimi koossa, joka on koottu kasaan jo vuosien 1999-2003 aikana, apunamme lisäksi ammattimaiset UX-suunnittelijat. Tiimin ydinjäsenet ovat pelanneet golfia osa lapsesta asti, ja muutkin jo 90-luvulta saakka, mukana headcaddiemaster-tason toimijaa, singelimiestä, insinörttiä sekä alusta asti NexGolfia käyttäneitä pelaajia. Hyvä kattaus siis!

NexGolf Team Member - to 11. kesäkuuta 2015 21.53.05

hyppy omaan varaukseen kalenterissa, onnistuisiko?

NexGolfin uusi käyttöliittymä näkyy olevan uudestaan pilotissa ja nyt en ainokaiseenkaan suorituskykyongelmaan ole vielä törmännyt! Hienosti korjattu
grin emoticon
.
Haluaisin tuonne yhden parannuksen. Ois eri kiva, jos valitsemalla oman varauksen rivin (joko pääsivulta tai sieltä omat varaukset -sivulta) pääsis hyppäämään suoraan ko. varauksen kohdalle ajanvarauskalenterissa. Näin a) näkis nopeesti, ketkä muut ovat samassa lähdössä mukana ja b) pääsis tsekkaamaan nopeesti myös varauksen edellä ja jäljessä olevia muita lähtöjä (jos vaikka pitäis omaa lähtöaikaa vähän muutella).

Hannele Koskenkorva - ma 6. heinäkuuta 2015 13.13.01

RE: hyppy omaan varaukseen kalenterissa, onnistuisiko?

Kiitos spesifistä kommentista!

Kyllä, juuri näin on suunniteltu toimittavan, ja sitä mukaa, kun uusi liittymä saadaan perusosiltaan toimintavalmiiksi, alamme viilaamaan mukaan erilaisia tehotoimintoja, kuten tämäkin.

NexGolf Team Member - ke 12. elokuuta 2015 14.33.16

Kierosten määrä/vuosi

Kiva, kun etusivulla heti näkee kierrosten määrän. Mutta miksi kausi alkaa vasta huhtikuun alussa? Vanhalla käyttöliittymällä näki koko vuoden kierrosmäärän.

- to 30. kesäkuuta 2016 10.28.18

RE: Kierosten määrä/vuosi

Voisitko ottaa yhteyttä info-osoitteeseemme, ja kuvata tätä tarkemmin, kyllä kierrokset ovat vuoden alusta.

NexGolf Team Member - to 30. kesäkuuta 2016 23.07.46

Copyright NexGolf Oy