NexGolf b(l)ogi

Tervetuloa NexGolfin blogiin! Pyrimme täällä kertoilemaan satunnaisen epäsäännöllisesti uusia asioita sekä NexGolfista että asian vierestä.

Blogissa on myös moderoitu kommentointi sallittu, joten osallistu ihmeessä aktiivisesti keskusteluun! Voit myös olla meihin yhteydessä sivustomme yhteydenottolomakkeen kautta, ja ehdottaa esim. käsiteltäviä aiheita.

25.05.2015

/// NexGolfin Uusitun Pelaajan Käyttöliittymän vaiheittainen käyttöönotto alkaa!

Hyvä Golffari! Olemme juuri ottamassa ensimmäistä askelta Nexgolfin uusitun pelaajan käyttöliittymän vaiheittaisessa käyttöönotossa. Projektimme on kestänyt pitkään ja aikatauluviiveiden vuoksi huhtikuun alkuun suunniteltu käyttöönotto päästään aloittamaan vasta nyt. Koko uuden käyttöliittymän käyttöönoton ajan rinnalla toimii myös vanha käyttöliittymä.

Aluksi uuden käyttöliittymän kautta on tarjolla vain perustoiminnot, kuten ajanvaraus, tuloskortin syöttö sekä Buddyt. Buddy-toiminto laajenee heti siten, että voit konnektoida Buddien kanssa myös muista NexGolf-kentiltä, ei vain kotiseurasta. Tuomme lisää Buddy-ominaisuuksia jatkossa,, joten eikun verkostoitumaan!

Pelaajan ilmoittautumiset mahdollistava kilpailukalenteri tulee uuteen käyttöliittymään vasta loppukaudesta.

Näin uudistuksen alkumetreillä on varmasti tarjolla hermoja raastavia virhetilanteita sekä kummallisuuksia, mutta lupaamme ne vauhdilla korjata! Mikäli kohtaat virheen, joka estää toiminnon suorittamisen, olisimme kiitollisia, mikäli raportoisit virhetilanteen meille mahdollisimman selkeästi. Mitä olit tekemässä ja mihin toimenpide tyssäsi. Muistathan, että voit aina suorittaa toiminnon myös ns. vanhalla puolella.

Päivityksessä NexGolf saa modernin ilmeen, joka on teknisin termein “responsiivinen” ja “fluidi”. Uusi käyttöliittymä vastaa ensisijaisesti lisääntyneeseen mobiili- ja tablet-käyttöön, tuo modernin ilmeen pelaajan käyttöliitymään sekä tarjoaa hyvän alustan tulevien vuosien jatkokehitykseen

Keskeinen seikka on Pelaajan etusivu, Dashboard, kojelauta, jossa esitetään heti kirjautumisen jälkeen pelaajalle merkittävää sisältöä, mm. tietoa omista varauksista, buddyjen tapahtumista (varaukset, HIOt, etc.) sekä erilaisia tilastoja. Käyttöliittymäuudistus lisää varmasti klubin sisäistä sosiaalista tunnelmaa ja ehkä reipasta kilpailuhenkisyyttäkin, koska etusivulla tullaan esittämään erilaisia TOP-5 tauluja, kuten esim. TOP-5 Hitterit, jossa esitetään - sikäli kuin henkilöt ovat sen sallineet - pisimmät draivaajat, ja heidän metrimääränsä, sekä muuta mm. NexGolf Premium Appilla kerättyä tilastotietoa (Kun NexGolf Premium palvelu on aktivoituna tuo se myös joitakin uusia toimintoja pelaajalle Pelaajan käyttöliittymään).

Dashboard on aluksi varsin tyhjä ja “ankeakin”, mutta pyydämmekin suhtautumaan kärsivällisesti tähän vaiheittaiseen käyttöönottoon. Juhannukselta tilanne ns. jäädytetään, ja lisää uudistuksia pukkaa sitten kesälomien jälkeen koko syksyn. Ensimmäinen kunnon kausi uudella käyttöliittymällä on kausi 2016. Uudistuneella Nexgolfin kirjautumissivulla on valinta, haluatko kirjautua uudelle vai vanhalle puolelle.

Otamme mielellämme vastaan ideoita pelaajan käyttöliittymän uudistuksen suhteen kauden edetessä! Parhaiten saat meihin yhteyttä mailitse info@nexgolf.fi tai www-sivujemme yhteydenotto-lomakkeen kautta! Huomioithan kuitenkin, että 100.000 pelaajaa voi aiheuttaa meille sellaisen viestitulvan, ettemme välttämättä pysty kovinkaan nopeasti viestiin vastaamaan, mutta kaikki palautteet ehdottomasti luetaan!

Hyvää alkukautta kaikille!

t. NexGolf-tiimi

Kommentointi

Nimi:
Otsikko:
Kommentti:

Buddien varaukset

Tätä odotellaan suurella mielenkiinnolla - loistavia uutisia! Toivottavasti jatkossa on mahdollista nähdä yhdellä klikkauksella Buddien tekemät varaukset listauksena niin ei tarvitsisi käydä katsomassa yksi kerrallaan, että kuka on mahdollisesti menossa pelaamaan.

- ti 26. toukokuuta 2015 14.59.36

RE: Buddien varaukset

Hei,

juurikin buddien osalta tulee monenlaista uutta, kun ollaan valmiita käyttöönoton suhteen.

Myös NexGolf Premium App tuo tähän uutta.

NexGolf Team Member - ke 27. toukokuuta 2015 13.19.14

Keveys

Pitäkää datamäärä käyttöliittymässä pienenä, jotta mobiilikäyttö onnistuu heikommankin nettiyhteyden kautta hidastelematta. Monilla kentillä verkkoyhteydet ei ole ihan nopeimpia.

- ti 2. kesäkuuta 2015 22.45.08

RE: Keveys

Katsotaan, mitä on saatu kasaan. Datamäärä on sinänsä rutistettu, mutta, keskeinen uusi periaate kun on pelaajan informatiivinen DashBoard, niin se väkisin sisältää paljon asiaa.
Muutoinkin ajatuksemme on, että web-liittymän käyttö pitkälti keskittyy siihen, että ollaan koneen ääressä, ja suurin osa aktiivipelaajista ottaa käyttöönsä NexGolf Premium palvelun, sekä sen osana tulevan NexGolf Premium Appin. Premium -palvelu tulee tänä kesänä veloituksettomaan pilottikäyttöön, jatkossa sen kustannus on 19,90€ per kausi.

NexGolf Team Member - ti 2. kesäkuuta 2015 22.52.54

Omat varaukset ja hyppy viikkokalenteriin

toivoisin, että omien varauksien kautta pääsisi hyppäämään suoraan viikkokalenteriin.

HK24 - su 7. kesäkuuta 2015 19.06.38

ihan liian hidas ...

Heips, kävinpä heti tänään kokeilemassa uutta liittymää. Ajanvarauskalenterista päivän avaus kesti aamulla 20 sekunttia! Mutta oisko ollut jotain 'ensimmäisen käytön ja sisäänkirjautumis' -ongelmaa, koska nyt vasteaika on jo huomattavasti nopeampi?

HK24 - ma 8. kesäkuuta 2015 11.17.43

Muiden tasoitukset

Varattavana olevan ryhmän muiden pelaajien tasoitusta ei näe. Pitää arvata mahtuuko ryhmään? tai kehtaako singeleitten kanssa lähteä pelaamaan.

Varausnäkymää voisi tiivistää, varsinkin puhelimella ei nyt näe kuin yhden ajan kerrallaa.

Tietokoneella musta tausta ei toimi.

viilausta - ma 8. kesäkuuta 2015 22.15.29

Järkyttävän hidas taas!

Tällä hetkellä viikkokalenteri, vanhallakin versiolla, on niin hidas, että ajanvaraus ei onnistu ollenkaan!
Näin niinku it-alan ja ohjelmistotestauksen ammattilaisena en voi mitenkään ymmärtää näin keskeneräisen ja suorituskyvyltään puutteellisen ohjelmiston käyttöönottoa. Olisko taas vähän 'säästetty' testauksesta....!?

HK24 - ti 9. kesäkuuta 2015 09.27.55

Tasoitukset

Kun avasin ajanvaraussivun, niin siinä ei näkynyt pelaajien tasoitusta. Yleensä pelaajat haluavat pelata omaa tasotusta vastaavien kanssa ja toisaalta on tärkeää nähdä mikä on pelaajien yhteistasioitus.

Toivo Hassinen - ti 9. kesäkuuta 2015 15.38.04

RE: ihan liian hidas ...

Valitettavasti nämä Suomen kesälomat on sillä lailla hankala paikka, että meilläkin koodivoima on käytännössä kokonaan pois n. juhannuksesta elokuun alkuun. Tämän vuoksi pilotti haluttiin käynnistää tässä vaiheessa.
Kiirettä ei sinänsä voi syyttää, sillä näitä hitausasioita emme ilman pilottia ainakaan näin konkreettisesti olisi löytäneet. NexGolfia on rakennettu yli kymmenen vuotta ilman kertarysäyksiä, joten massiivisiin kuormitustesteihin ei ole ollut tarvetta, joten nytkin keskityimme uuden käyttöliittymän testeissä vain toimintojen loogisen tason toimintaan. Emme osanneet ennakoida, että suorityskyvyssä olisi ongelmia.
Asiat kuitenkin korjataan, ei tokikaan uusi liittymä jää hitaaksi!

NexGolf Team Member - ke 10. kesäkuuta 2015 07.55.10

RE: Muiden tasoitukset

Hei,

luonnollisesti tämä yhteistasoitus tulee näkyviin ihan piakkoin. Kuten kerrottu, jotta saadaan pilotti käyntiin ennen kesälomaa, haluttiin lähteä tällä versiolla liikkeelle. Paljon tulee tässä tapahtumaan. Kuitenkin, kesälomakausia saa katkon aikaan. Pilotti on nyt aluksi siis vain kolmella kentällä, ja kun teidän "koekaniinien" kanssa enimmät ongelmat on poisviilattu, laajennetaan kaikille kentille.

Tarkennatko, miksei musta tausta toimi tietokoneella? Nimenomaan pitäisi toimia ja hyvin, eli voisiko olla näyttösi asetuksista kiinni?

Laitatko vaikka suoraan asiasta meidän nexgolf.fi palaute-lomakkeen kautta?

NexGolf Team Member - ke 10. kesäkuuta 2015 07.59.40

RE: Järkyttävän hidas taas!

Vrt. aiempi kommenttimme hitaudesta, asiaa työstetään.

NexGolf Team Member - ke 10. kesäkuuta 2015 08.00.56

RE: Tasoitukset

Kiitos kommentista, tämäkin asia tulee kuntoon!

NexGolf Team Member - ke 10. kesäkuuta 2015 08.04.05

Uusi varausjärjestelmä

Onko varauksiin saatavissa näkyville pelaajien tasoitukset?? Toiveena on että Kyllä

Ari H - to 11. kesäkuuta 2015 13.22.31

RE: Uusi varausjärjestelmä

Toive toteutuu!

NexGolf Team Member - to 11. kesäkuuta 2015 21.54.19

Aktivointi

Vaikka on kirjautunut sisään aktivointi ohjetta ei näy

- su 3. heinäkuuta 2016 18.42.55

RE: Aktivointi

Kyllä se aktivointi siellä oikeassa yläreunassa on.

Otatteko kiitos meihin info-osoitteeseen sähköpostilla yhteyttä, jos ei löydy?

NexGolf Team Member - su 3. heinäkuuta 2016 19.14.35

Liittyminen

Miten saan liityttyä android puhelimella nexgolf sovellukseen?

Jyri Niemi - ke 13. heinäkuuta 2016 10.11.10

RE: Liittyminen

1. Aktivoi NexGolf Premium-palvelu NexGolfin www-liittymässä, eli ihan normaalista kirjaudu kotiseurasi NexGolfiin, siellä oikea yläkulma kirjautumisen jälkeen.

2. lataa sovellus Google Playsta, hakusanalla NexGolf löytyy, ja kirjaudu omilla NexGolf-tunnuksillasi sisään.

NexGolf Team Member - ke 13. heinäkuuta 2016 10.22.18

Uuden version lähtöajat mustalilla numeroilla!

Moi, olen käyttänyt vanhaa liittymää tähän asti, koska siitä näin yhdellä ruudulla kännykässä koko päivän tilantee/ruuhkan. Kellon ajat drottui myös hyvin. Uudessa mustalla pohjalla ja valkoisella numerolla ei toimi. Kännykässä joutuu suurentamasn enempi kuin jos numerot olisi mustalla ja valkoisella pohjalla.
Toiv tätä muutetaan.
Kiitos!
Terv
Roger

Roger Hammarberg - ke 2. elokuuta 2017 18.02.41

RE: Uuden version lähtöajat mustalilla numeroilla!

Hei,


tämä toive on nopeasti toteutettu! Mene Oma Nexgolf/Asetukset, ja sieltä vaihda käyttöön vaalea teema.

NexGolf Team Member - ke 2. elokuuta 2017 18.10.37

Tilastointi

Puhelin apissa voi laittaa lyönnin pituudet, väyläosumat, griiniosumat ja paljon muuta tietoa. Jälkeenpäin kierroksen tallennettua niitä ei kuitenkaan pysty mistään katsomaan?

Marko Arbelius - la 2. kesäkuuta 2018 07.21.09

RE: Tilastointi

Tilastot ovat apunasi reaaliajassa, kun otat Appin asetuksista käyttöön Näytä väylätilasto sekä Edistynyt kierrosnäkymä -toiminnot. Tällöin näet uutta kierrosta pelatessasi suoraan korttinäkymässä näitä tilastoja.

Olemme kuitenkin tuomassa myös sitten ihan visuaaliset tilastot sekä www-liittymään että Appiin, josta voi tarkastella tilastoja toisella tapaa.

NexGolf Team Member - ma 4. kesäkuuta 2018 08.51.16

Copyright NexGolf Oy