NexGolf b(l)ogi

Tervetuloa NexGolfin blogiin! Pyrimme täällä kertoilemaan satunnaisen epäsäännöllisesti uusia asioita sekä NexGolfista että asian vierestä.

Blogissa on myös moderoitu kommentointi sallittu, joten osallistu ihmeessä aktiivisesti keskusteluun! Voit myös olla meihin yhteydessä sivustomme yhteydenottolomakkeen kautta, ja ehdottaa esim. käsiteltäviä aiheita.

18.07.2016

/// Paperi & Kynä vs. Premium

NexGolf Premium App tuo mukanaan mm. näppärän mobiilin tuloskortin. No, mistä se näppäryys syntyy?

Mielipiteitä on monia, mutta tässä muutama ajatus:

1. Kun käytät Premium Appin tuloskorttia, saat sen suoraan heti kierroksen jälkeen siirrettyä NexGolfiin, vaivatta. Näppärää?

2. Pelkän lyöntituloksen merkkaus on todella näppärää, muutama peukalonpainallus ja valmista. Näppärää?

3. Useimmiten Premium Appin tuloskortin kanssa kilpailee vielä ihan pahvinen tuloskortti takataskussa, ja lyijykynän pätkä ei-hanska-käden etutaskussa. Jutun kirjoittajalla itsellään ainakin menee reilusti kauemmin aikaa kaivella pahvi takataskusta, kun se haluaa taskuun jumia, saati sitten, jos muutama vesipisarakin yllättää välillä. Toinen mokoma aikaa palaa taskubiljardiin, kun erottelet sitä lyijykynää jokusesta tiistä, usein nämä miehillä ainakin lienee samassa taskussa? Näppärästi lähtee taskusta nykyiset ohuet, pyöristetty-kulmaiset älyluurit!

4. Ja vielä, samalla kun olet kierroksella, niin aika pienellä vaivalla alatkin kerätä tilastoja talteen, miten väylälle osumia kertyy, vai paljastuuko, että 67% väylän 3 draiveista lähteekin slaissilla pahasti vikasuuntaan? Lähestymislyönnit, putit, penaltyt jne. taltioituu. Aika näppärästi alkaa nämä tilastot kertymään, ja tänä vuonna loppukaudesta alat hyötymäänkin tilastoista, kun niiden saldoa aletaan myös esittämään sovelluksessa! Lyöntipituuksia ym. mittailet samalla GPS:llä!

Kokeile ihmeessä Premium-palvelu ja Appin Näppärä tuloskortti, sen jälkeen et muuten halua tuloksia merkkailla! :)

Ajatuksia, kommetteja, ideoita otetaan vastaan tähänkin aiheeseen liittyen!

Kommentointi

Nimi:
Otsikko:
Kommentti:

Totta

Muuttuuko jatkossa myös kisoissa kirjaaminen suoraan puhelimeen?
Itse en ole vuosiin enää harkkarundeille lappua pitänyt.

tepi62 - ti 19. heinäkuuta 2016 17.19.26

RE: Totta

Eiköhän se jossain vaiheessa muutu! :)

NexGolf Team Member - ti 19. heinäkuuta 2016 19.44.12

Tuloskortti

Ei toiminut kun pelasin kierroksen 10 tiistaina alkaen kirjautua tulokset ittestäs. Tasuri tipahti 16 -10

Marko Hytönen - ti 19. heinäkuuta 2016 22.28.40

RE: Tuloskortti

Kuulostaa erikoiselta, veikkaisin vääriä asetuksia, esim. valitsitko 18r, ja pelasit 9r tms?

Otatko suoraan info-mailiimme yhteyttä, niin perehdytään.

NexGolf Team Member - ke 20. heinäkuuta 2016 08.30.14

Ei kokemusta

Osin mainittu etsintä voi pitää paikkansa. Minulla on älypuhelin jota ei sateessa pitäisi käyttää joten se ei ole toimiva sateen sattuessa. Kuinka vertailut pelikierroksen jälkeen tehdään ja mitä palautetaan toimistoon.
Odotan kun rahasta pelaavat siirtyvät käyttämään mobiileita.

Matti Riihijärvi - ke 20. heinäkuuta 2016 22.00.16

RE: Ei kokemusta

juu, kokemusta kannattaa nyt sitten alkaa hankkimaan! :)

Sateella myöskin kynä ja pahvi vaikeuksissa. Vertailut kierroksen jälkeen, vähemmän niitä enää harjoituskierroksista tehdään, saati ristiinmerkitään. Pelaajahan itse vastaa tasoituksensa oikeellisuudesta, ja jos huijata haluaa, konstejahan on monet.
Ei toimistoon mitään palauteta, eikä kyllä kovin moni pelaaja ole enää vuosikausiin muutenkaan mitään tstolle palauttanut, kun tuloksethan on sinänsä syötetty sähköisesti jo kohta 10 vuotta.

NexGolf Team Member - to 21. heinäkuuta 2016 10.11.03

jonnin joutava

Näitä älyhimbeleitä on jo ihan riittävästi. Ei kiitos.

zimbah - to 21. heinäkuuta 2016 13.48.06

RE: jonnin joutava

Ja jokaisellahan toki oikeus mielipiteeseen, ja tämähän on vapaaehtoinen lisäarvopalvelu, että eikun vaan entiseen malliin.
Jatkamme.

NexGolf Team Member - to 21. heinäkuuta 2016 13.51.59

Peliryhmän luonti

Yritin muodostaa neljän pelaajan ryhmän, mutta lopullinen tallennus ei onnistunut. Pitäisi sen jo toimia?

J.J. - pe 22. heinäkuuta 2016 18.46.33

Ihan hyvä softa...

...Mutta olisi vielä parempi jos toimisi oikein.
Allekirjoittaneella ainakin laski pisteet väärin.
Vai voiko nykyään 12 slopella saada paarista 4 pistettä?

Eetu - ma 25. heinäkuuta 2016 20.02.18

Käytettävyys

Käytettävyys voisi myös olla hiukan hiotumpi. Nyt joutuu lyönnit ja tarkemmat tilastot asettamaan eri näytöissä. Nuo olisi hyvä saada asetettua ilman turhia "välihyppyjä", tyyliin mscorecard jossa tiedot syötetään "yhdessä pötkössä" eikä kenttien välillä hyppien.

Eetu - ma 25. heinäkuuta 2016 20.07.52

Tuloskortin värit kansainväliseksi

Moro.

Olisiko mahdollista vaihtaa tuloskortin värit kansainväliseksi? Eli eagle tai parempi keltaiseksi, birdie punaiseksi, par neutraali taustavärin kanssa (kuten se jo onkin) bogit siniseksi ja tuplat/ huonommat vaikka tummemman siniseksi kuin perusbogi. Nyt näyttää siltä, että olen tehnyt seitsemän eaglea kierroksella, kun ne on keltaisia.

Olli - ke 27. heinäkuuta 2016 07.56.51

RE: Peliryhmän luonti

Kyllä pitäisi, otatko suoraan tukeemme info-osoitteeseen yhteyttä, niin tutkitaan, mistä kiikastaa, sikäli kuin vielä toistuu tämä ongelma!

NexGolf Team Member - pe 29. heinäkuuta 2016 09.32.46

RE: Ihan hyvä softa...

Jokin asetusasia pielessä, ota ihmeessä info-osoitteeseemme yhteys, niin tutkitaan mistä kyse. Esim. sellaisesta voi olla kyse, että Liiton uudessa Verkkotietopalvelussa on tii-kohtaiset parit, ja näiden arvot voivat vaihdella tms., eikä tätä ole seuran toimesta asetettu. Näitä on jonkin verran ollut.

Siis, tuo asetus tarkoittaa esim. että joku väylä keltaisilta pelattaessa on par 4, punaisilta par 5.

NexGolf Team Member - pe 29. heinäkuuta 2016 09.39.52

RE: Käytettävyys

Tähän on tulossa käyttöä jouhentavia parannuksia! Eri näytöissä nämä pysyvät, koska halutaan palvella myös heitä, jotka eivät väylän tapahtumia tilastoi, mutta asetuksiin tulee siirtymiä helpottavia toimintoja.

NexGolf Team Member - pe 29. heinäkuuta 2016 09.41.53

RE: Tuloskortin värit kansainväliseksi

Nykyiset värit ovat sinällään USPGAn noudattamia, mutta olemme saaneet tätä palautetta aiemminkin, ja värit tullaan muuttamaan.

NexGolf Team Member - pe 29. heinäkuuta 2016 09.43.01

Pelatut kierrokset

Ihan toisesta asiasta kyselen, eli miksi omissa tiedoissani näkyy pelattujen kierrosten kohdalla 0. ? Olen tallentanut pelaamiani harjoitus ja tasoituskierroksia, mutta nolla pysyy nollana.
Ja vielä, kahdessa pelaamassani kierroksessa on väärä päivämäärä, eikö sitä pysty muuttamaan enää jälkikäteen muuten kuin poistamalla ensin koko tuloksen, vai pystyykö sitäkään tekemään?

Taina Karrikka - pe 5. elokuuta 2016 20.24.29

RE: Pelatut kierrokset

Hei,

otatteko yhteyttä info-osoitteeseemme, niin tarkastellaan asiaa tarkemmin. Kuitenkin, näin vajain tiedoin vastausta tänne:

Uuden puolen etusivulla kierrosten määrä otetaan ajanvarauksesta, eli varatut JA vahvistetut kierrokset kotikentällä, eli kierrosten määrä ei korreloi jätettyihin kortteihin.

Jätettyjä kortteja ei pääse editoimaan jälkikäteen. Tasoitussäännöt estävät tämän. Käytännössä harjoituskierroksia toki olisi hyvä päästä editoimaan, kuten myös ainakin tasoituskierroksen kommenttia, ja näitä muutammekin. Kortin voi poistaa caddiemaster, ja sitten tulee syöttää uusi kortti. Harkitsemme tähänkin muutosta, sillä viime kädessähän pelaaja kuitenkin itse vastaa tasoituksestaan, joten ihan paikallaan olisi täysi muokkaus-oikeus. Tasoitushistoria vaan saattaa sitten mennä sekaisin, jos välistä poistetaan kortteja.

Asiat ovat useimmiten yksinkertaisen kuuloisia, mutta kun yritetään tehdä varmasti joka käänteessä toimivia ratkaisuja, ne monimutkaistuvat.

NexGolf Team Member - ti 9. elokuuta 2016 09.52.01

Kaveripelit ja tuloskortti

Voiko My Tour -pelissä täytetyllä tuloskortilla jotenkin päivittää tasoitustaan? En löytänyt nappulaa tähän. Tuntuu aika kömpelöltä, jos pitää käsin siirtää tulokset My Tour => New Round.

AJ - ma 5. syyskuuta 2016 12.02.19

RE: Kaveripelit ja tuloskortti

Kiitos palautteesta!

Tämä tuloskortin tallennus NexGolfiin My Tourin puoleltakin on meillä tulossa vielä tänä syksynä.

NexGolf Team Member - ma 5. syyskuuta 2016 14.08.25

Copyright NexGolf Oy