NexGolf b(l)ogi

Tervetuloa NexGolfin blogiin! Pyrimme täällä kertoilemaan satunnaisen epäsäännöllisesti uusia asioita sekä NexGolfista että asian vierestä.

Blogissa on myös moderoitu kommentointi sallittu, joten osallistu ihmeessä aktiivisesti keskusteluun! Voit myös olla meihin yhteydessä sivustomme yhteydenottolomakkeen kautta, ja ehdottaa esim. käsiteltäviä aiheita.

08.05.2017

/// Pelaajan web-liittymä päivittyy!

Viikon 19 alkupuolella otetaan käyttöön NexGolfin Pelaajan uuden käyttöliittymän parannettu versio, jossa on paljon uusia hyödyllisiä ja pelin kehityksen seurantaa tukevia ominaisuuksia. Uuden käyttöliittymän käytettävyyteen ja visuaalisuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota.

Uudessa versiossa on nyt kilpailukalenteri ja kilpailuihin ilmoittautuminen, sekä täysin uudistettu Oma NexGolf-osio, josta löytyvät nyt mm. peliliput, sarjakortit, kaapit ja omien osakkeiden hallinta, mukaan lukien pelioikeusilmoituksen tekeminen. Lisäksi käytettävyyttä ja alasivujen navigointia on parannettu ja mm. tasoitus- ja harjoituskierrosten listaus on tehty kokonaan uusiksi.

Uuden version esittelyvideon löydätte tästä linkistä.

NexGolf Premium -tilaajille uudessa käyttöliittymässä on esimerkiksi toiminto omien listojen luomiseen. Oman listan pelaajille voi antaa omia kommentteja ja jatkossa näet oman listasi pelaajat helposti mm. Ajanvarauksessa listan värin perusteella. Listat, ja pelaajien lisäys niille, ovat käytössä myös lähiaikoina tulossa päivityksessä Premium Appiin!

Voit kokeilla NexGolf Premiumia veloituksetta kahden viikon kokeilujakson ajan. Kokeilujakson voit aktivoida NexGolfin uudesta käyttöliittymästä (Etusivun oikea yläkulma). NexGolf Premiumin kausimaksu on 19,90 € / vuosi (1.4. - 31.3.), eli n. yhden laadukkaan golfhansikkaan verran. NexGolf Premium tarjoaa käteviä ja hauskoja lisäominaisuuksia NexGolfin käyttöliittymään, sekä lisäksi mobiilisovelluksen (iOS, Android ja Windows Phone), jossa on edistynyt ajanvaraus ja -vahvistus, laajat oman pelin tilastointiominaisuudet ja kavereiden kesken pelattavat kilpailut.

Tulemme vielä kevään aikana julkaisemaan toisenkin merkittävän päivityksen, joka selkeyttää ja helpottaa ajan varaamista, sekä tuo uusia ikoneita ja toimintoja ajanvarauskalenteriin. Seuraa NexGolf blokia pysyäksesi ajan tasalla tuoreimmista NexGolf-kuulumisista!

Kommentointi

Nimi:
Otsikko:
Kommentti:

Kavereiden varaukset

Vanhasa käyttöliittymässä Buiddies-näkymästä kaverin valisemalla pääsi näkemään kaverin aktiiviset varaukset. Tämä toiminto ei nyt toimi uudessa käyttöliittymässä. Onko toiminnon tarkoitus toimia jatkossa, vai korvaako tuo Omat lisat toiminto tämän? Toivottavasti toiminto saataisiin toimimaan jatkossakin, on nopein ja helpooin tapa nähdä milloin kaverilla on seuraava varaus..

Saara - ti 9. toukokuuta 2017 23.55.35

RE: Kavereiden varaukset

Tähän on tulossa kyllä toiminto. Uusi liittymä on nimenomaan alusta, jonka päälle voidaan paremmin toteuttaa uusia asioita, kuin vanhaan.

Esim. buddy-asioita aiotaan tuoda mitä vaan keksitään! Tänne voi hyvinkin esittää ideoita, miten toivoisi Budien välistä kommunikaatiota tai infoa hyödynnettävän.

NexGolf Team Member - to 11. toukokuuta 2017 11.39.41

TASOITUSKIERROKSET

OMA NEXGOLF >> TILASTOT >> TASOITUSKIERROKSET lukema on nyt jotain muuta kuin oikea tieto tasoitukseen vaikuttavista kierroksista?

TASOITUSHAKU hakutuloksien sivutukseen olisi hyvä saada mahd. valita montako riviä tuloksia näytetään kerralla.

Lars - su 29. lokakuuta 2017 16.08.12

RE: TASOITUSKIERROKSET

Hei,

kyseessä ei ole tasoitukseen vaikuttaneiden kierrosten määrä, vaan pelattujen tasoituskierrosten määrä, joista on jätetty tuloskortti.

Nämä on hedelmällisempi laittaa meille maililla info-osoitteeseen, niin voidaan käydä tarkentava keskustelu, nämä kommentit kun jäävät anonyymiksi, niin emme voi tarkastella tarkemmin tilannetta.

NexGolf Team Member - ma 30. lokakuuta 2017 10.40.08

Copyright NexGolf Oy