NexGolf b(l)ogi

Tervetuloa NexGolfin blogiin! Pyrimme täällä kertoilemaan satunnaisen epäsäännöllisesti uusia asioita sekä NexGolfista että asian vierestä.

Blogissa on myös moderoitu kommentointi sallittu, joten osallistu ihmeessä aktiivisesti keskusteluun! Voit myös olla meihin yhteydessä sivustomme yhteydenottolomakkeen kautta, ja ehdottaa esim. käsiteltäviä aiheita.

05.07.2017

/// Premium App päivitetty

Saimme vihdoinkin ulos jokaiselle mobiilialustalle tämän kesän ison päivityksen Premium Appista! Huomasit varmaan uuden ulkoasun? Päivityksiä on moneen kohtaan, ajanvaraukseen, mobiiliin tuloskorttiin, My Touriin ja nyt mukana myös ilmoittautuminen oman kotiseuran kisoihin.

Erityisen mielenkiintoiset ja teidän Pelaajien toivoma toiminto on Omat listat, joita luot ja hallinnoit NexGolfin www-liittymän kautta, mutta joille voit sitten lisätä Pelaajia Appin ajanvarauksesta. Kun olet esimerkiksi luonut Vihreän listan, ja antanut nimeksi vaikkapa "Mainiota peliseuraa", näet jatkossa varausnäkymässä kätevästi nämä listalla olevat henkilöt.

Toinen mielenkiintoinen toiminto on Pelaajien omien kommenttien lisäys. Tämän kommentin voi lisätä vain pelaajan omaan varaukseen, ei kanssapelaajien. Kommentile voi valita näkyvyyden, näkyykö se vain itselle, myös budeille, vai ihan kaikille. Caddiemasterilla on oikeus poistaa kommentti.

Joko olet ladannut päivityksen? Miltäs näyttää?

Hyvää kesää!

Kommentointi

Nimi:
Otsikko:
Kommentti:

Apple Watch

Moi,

Pystyykö tuloskorttia käyttämään Apple-kellon kautta jos premium on käytössä Applen kännykässä (SE)?

Tuloskortti tilastoineen on kyllä aivan loistavan hyvä, helppo ja nopea käyttää! Sitten kun tuloskorttiin sais vielä GPS-mitat greenille niin avot, meidän perheestä tulee heti kolmaskin premium-käyttäjä ens kesälle.

Joona

Joona Saarinen - to 5. lokakuuta 2017 11.27.51

RE: Apple Watch

Toistaiseksi meillä ei ole erillistä tukea Apple Watchille, tarkkaillaan tilannetta.

Kiitos kannustavasta kommentista! GPS-mitat greenille on mietinnässä kyllä!


Hyvää ensi kauden odotusta!

NexGolf Team Member - ma 30. lokakuuta 2017 10.42.07

Ulkomailla pelattujen tasoituskierrosten syöttäminen

Voiko syöttää ulkomailla pelattujen kierrosten esim bogey pisteet?

Eki - to 14. joulukuuta 2017 23.40.55

RE: Ulkomailla pelattujen tasoituskierrosten syöttäminen

Yes, please.

(riippuu golfkentän asetuksista, kysy kotiseurastasi)

NexGolf Team Member - to 14. joulukuuta 2017 23.43.48

Varausten tarkastelu

Joskus haluaisi katsoa taaksepäin varauksia. Nyt se ei onnistu kun saman päivän osalta, onko vaikeaa saada tällainen lisäys?

Simo Kylänpää - pe 1. kesäkuuta 2018 09.41.55

RE:Varausten tarkastelu

Hei,

omia menneitä varauksia voi katsella Omista varauksista, mutta yleisesti että pääsisi varsinaista ajanvarauskalenteria katsomaan taaksepäin ei enää ole mahdollista. Nykyiset tietosuojalait mm. estävät. tämän.

NexGolf Team Member - pe 1. kesäkuuta 2018 09.50.31

Copyright NexGolf Oy