NexGolf b(l)ogi

Tervetuloa NexGolfin blogiin! Pyrimme täällä kertoilemaan satunnaisen epäsäännöllisesti uusia asioita sekä NexGolfista että asian vierestä.

Blogissa on myös moderoitu kommentointi sallittu, joten osallistu ihmeessä aktiivisesti keskusteluun! Voit myös olla meihin yhteydessä sivustomme yhteydenottolomakkeen kautta, ja ehdottaa esim. käsiteltäviä aiheita.

01.06.2018

/// Teetime.fi 3.0 julkaistaan pian

Pyrimme kesäkuun puoliväliin mennessä päivittämään Teetime.fi-palvelumme versioon 3.0. Tämä päivitys tuo mukanaan merkittäviä muutoksia toimintamalliin, ja myöskään vanhat v2.X mobiiliAppit eivät enää toimi 3.0 vasten, joten Appin päivitys kannattaa heti ladata, kun se tulee saataville.

Teetime.fi 3.0 tuo mukanaan sen, että varaukset voi nyt maksaa suoraan itse palvelussa. Maksu tapahtuu kätevästi NexPay-maksupalvelulla, jota jo tuhannet pelaajat ovat käyttäneet hankkiessaan NexGolf Premium-palvelun. NexPay tulee olemaan jatkossa muissakin maksutoiminnoissa keskeinen elementti. Maksuoperaattori on Payment Highway, ja korttitiedot ovat heillä PCI DSS -sertifioidusti hyvin turvassa.

Palvelussa maksua edellyttävät varaustyypit ovat jatkossa:

Äkkilähdöt - maksetaan varattaessa, ei perumisoikeutta

Ennakkomaksajan Etuhinta - maksetaan varattaessa, ei perumisoikeutta

Päivän hinta - perumisoikeus, marginaali riippuu kentän asetuksista, veloitus luottokortilta perumismarginaalin päättyessä, viimeistään 1 tunti ennen varausta.

Kukin varaustyyppi on saatavilla, mikäli kenttä näin on asettanut. Ennakkomaksajan Etuhinta on tarkoitus olla edullisempi kuin Päivän hinnan, joka taas vastaa kentän normaalia greenfeetä.

Lisäksi kentät ovat voineet mahdollistaa myös Muu maksutapa -mahdollisuuden, jossa maksu suoritetaan vasta kentällä, ja perumisoikeus on kentän varausehdoissa.

Olemme innoissamme tästä muutoksesta, sillä se on ensimmäinen askel sillä polulla, jolla tuodaan monta muutakin asiaa helpommin pelaajien saataville, kuten esim. kilpailuilmoittautumiset vieraskentille, sekä erilaisten pelipakettien hankkiminen.

Kommentointi

Nimi:
Otsikko:
Kommentti:

Teetime muutokset

Ehdottomasti pitää olla muu maksuehto, eli maksetaan kentällä. On olemassa kaikenlaisia alennuskortteja, joita voidaan käyttää. Esim. Veikkauskortti, golfpiste.com-kortti, yms., Myös peliliput on erittäin tärkeä, jolle pitäis voida varata aika !!!!

Pentti Välimäki - ma 11. kesäkuuta 2018 09.49.16

RE: Teetime muutokset

Kuten olemme kirjoittaneet:

"Lisäksi kentät ovat voineet mahdollistaa myös Muu maksutapa -mahdollisuuden, jossa maksu suoritetaan vasta kentällä, ja perumisoikeus on kentän varausehdoissa."

Tämä on täysin kentän päätettävissä oleva asia. Ole hyvä, ja ole yhteys ko. kenttään, josta tämä puuttuu. Osalla kentistä mahdollisuus on, osalla ei.

NexGolf Team Member - ma 11. kesäkuuta 2018 09.53.57

Copyright NexGolf Oy