NexGolf b(l)ogi

Tervetuloa NexGolfin blogiin! Pyrimme täällä kertoilemaan satunnaisen epäsäännöllisesti uusia asioita sekä NexGolfista että asian vierestä.

Blogissa on myös moderoitu kommentointi sallittu, joten osallistu ihmeessä aktiivisesti keskusteluun! Voit myös olla meihin yhteydessä sivustomme yhteydenottolomakkeen kautta, ja ehdottaa esim. käsiteltäviä aiheita.

02.09.2016

/// Teknologia NexGolfin Appien takana

NexGolfilla on kaksi golf-appia markkinoilla, Teetime.fi sekä NexGolf Premium,  saatavilla kaikille kolmelle pääalustalle, ja vieläpä samalla käyttökokemuksella varustettuna. Käyttökokemuksella tarkoitamme sitä, että sovellus on samanlainen käyttää, käytitpä minkä alustan puhelinta vaan.

Normaalistihan jostain tietystä sovelluksesta löytyy max. 2 alustalle, iOS sekä Android, sovellukset, ja jos näitä tarkastelee, sovellukset saattavat olla hyvinkin erilaisia keskenään. Tai otat vaikka erään tutun lentoyhtiön sovelluksen, pääalustoille on hieno sovellus tarjolla, mutta Windows Phonelle sovellus, joka ei käytännössä tarjoa mitään ominaisuuksia.

Meillä oli alusta asti selvää, että pienen firman resursseilla ei voida kolmea eri sovellusta eri alustoille rakentaa ja ylläpitää. Golfalalta on tiedossa sovelluksia, joissa tavoiteltiin kolmea alustaa, mutta sitten tuki on jouduttu katkomaan, ja alustoja vähentää.

Päädyimme jo muutama vuosi sitten 2013 syksyllä - 2014 talvella, tuolloin melkoisella riskilläkin, valitsemaan teknologiaksi Qt:n, joka mahdollistaa yhden toteutuksen, joka toimii kaikilla alustoilla. Qt on alunperin Norjasta, mutta jo vuosia ollut suomalaisten eteenpäin viemä, nyt oma pörssiyhtiönsä. Olemme olleet hyvin tyytyväisiä tekemäämme valintaan!

Qt:hen voit tarkemmin tutustua osoitteessa: https://www.qt.io/

Kommentointi

Nimi:
Otsikko:
Kommentti:

Copyright NexGolf Oy