NexGolf b(l)ogi

Tervetuloa NexGolfin blogiin! Pyrimme täällä kertoilemaan satunnaisen epäsäännöllisesti uusia asioita sekä NexGolfista että asian vierestä.

Blogissa on myös moderoitu kommentointi sallittu, joten osallistu ihmeessä aktiivisesti keskusteluun! Voit myös olla meihin yhteydessä sivustomme yhteydenottolomakkeen kautta, ja ehdottaa esim. käsiteltäviä aiheita.

17.04.2019

/// Uutta Teetime.fi -palvelussa: Kilpailuihin ilmoittautuminen

Teetime.fi -palvelussa on nyt mahdollisuus ilmoittautua vieraskenttien kilpailuihin, sen mukaan, mitä kentät ovat asetuksin mahdollistaneet mm. vieraspelaajakiintiöin. Voit hakea eri kenttien kilpailuja suodattimilla ja tehdä kätevästä netin kautta ilmoittautumisen. Ilmoittautumisen läpimenon edellytys on maksu ilmoittautumisen yhteydessä käyttäen NexPay-maksua.

NexPay-maksua on jo muutaman vuoden aikana tuhannet pelaajat käyttäneet hankkiessaan NexGolf Premium-palvelun tai maksaessaan Teetime.fi Green fee -maksuja. NexPay tulee olemaan jatkossa muissakin maksutoiminnoissa keskeinen elementti. Maksuoperaattori on Payment Highway (Checkout Finland / OP Group), ja korttitiedot ovat heillä PCI DSS -sertifioidusti hyvin turvassa.

Otamme mielellämme palautetta ja kehitysideoita vastaan myös tähän uudistukseen liittyen!

Kommentointi

Nimi:
Otsikko:
Kommentti:

Copyright NexGolf Oy