Toimiva valinta golfkentälle - Suomalaista luotettavuutta!

NexGolf-järjestelmää käyttää Suomessa jo yli 100 golfkeskusta.

NexGolf Oy jatkaa NexGolfin kehittäjänä

ti 29. marraskuuta 2016 13.44.00

Nextime Solutions Oy on siirtänyt 18.11.2016 alkaen sovitulla liiketoimintakaupalla Golf –liiketoimintansa NexGolf Oy:lle. NexGolf Oy:n toimitusjohtajana toimii Jere Polvi ja tuotepäällikkönä Visa Poropudas. NexGolf Oy on yhtiö, joka on keskittynyt pelkästään golfiin liittyvien tietojärjestelmien tarjoamiseen.

"Me NexGolfilla olemme erinomaisen innostuneita tästä mahdollisuudesta keskittyä täysin omana yhtiönä NexGolfiin!", kommentoi tuotepäällikkö Visa Poropudas. "Meillä on paljon uutta tulossa, lisäksi keskitymme viime kesänä lanseeratun pelaajan uuden käyttöliittymän viimeistelyyn. Haluamme olla golfkentän kumppani nro 1, tunnetaanhan meidät jo ennestään 100% kotimaisuudesta sekä erinomaisesta Asiakaspalvelustamme", Visa jatkaa.

"Henkilökohtaisesti olen ollut mukana NexGolfissa alusta asti vuodesta 1999 saakka, kirjoittanut sen ensimmäiset koodirivitkin. NexGolf on oma lempilapseni, ja on upeaa, että pääsemme jatkamaan NexGolfin tarinaa entistä tiiviimmällä fokuksella!", sanoo NexGolfin tj Jere Polvi.

Lisätietoja: Jere Polvi

Copyright NexGolf Oy