Toimiva valinta golfkentälle - Suomalaista luotettavuutta!

NexGolf-järjestelmää käyttää Suomessa jo yli 100 golfkeskusta.

NexGolfilta mobiili tuloskortti golfklubien kisoihin

to 3. toukokuuta 2018 12.07.00

Suomalaisen Golfin digitalisoinnin uranuurtaja NexGolf on julkaissut kaudelle 2018 mobiilin tuloskortin (NexGolf Mobile Scores, NMS) osaksi Live Scoring -palveluaan.

NexGolf Mobile Scores siirtää pahvikortit historiaan, kun pelaajat pääsevät omatoimisesti syöttämään kisojen tulokset helppokäyttöisellä mobiilisovelluksella (iOS, Android) sekä samalla seuraamaan kilpailun Leaderboardia reaaliajassa. Tulokset välittyvät NexGolfiin, ja ovat myös vastaavasti reaaliajassa saatavilla NexGolfin Live Scoringissa.

“Toimme jo vuonna 2008 mobiiliselainpohjaisen tuloskortin kännykällä käytettäväksi, lähinnä isoihin kisoihin, joissa toimitsijat merkitsevät ryhmien tuloksia. Palveluamme käytettiin tuolloin mm. vuoden 2009 Erkko Trophyssa. Tämä uusi, aito mobiilisovellus on kuitenkin tarkoitettu kaikille golfareille kaikkiin klubin kisoihin, ja uskommekin että tämä tapa hoitaa kisojen tuloksien syöttö yleistyy nopeasti,” kertoo Visa Poropudas, NexGolfin tuotepäällikkö.

NexGolf Mobile Scores hyödyntää toiminnassaan jo hyväksi havaittua ja kehuttua tuloskorttikäyttöliittymää, joka on tuhansille pelaajille tuttu NexGolf Premium -palvelun kaverikisoista. Jokaisen ryhmän pelaajan ei tarvitse kuitenkaan ladata NexGolf-sovellusta tuloksia syöttääkseen, vaan riittää, että vähintään yhdellä ryhmästä on mobiiliapplikaatio käytössään. Mikäli ryhmässä ei ole yhtään älypuhelinkäyttäjää, niin pelaaja voi toki edelleenkin palauttaa perinteisen pahvikortin caddiemasterille syötettäväksi.

Odotettavissa kuitenkin on, että alkavalla kaudella kisojen lopputulokset ovat heti selvillä viimeisten pelaajien lopetettua kierroksensa, ja palkintojen jaon seremoniat saadaan vauhdikkaasti klubilla käyntiin!

Golf Talman Onni Floor testasi keväällä joukkoineen NexGolf Mobile Scoresia Espanjan Kataloniassa. Systeemi toimi hienosti ja vakuutti käyttäjänsä. “Meni jopa yllättävän hyvin! Ei oikeastaan tullut mitään varsinaisia ongelmatilanteita scorauksen kanssa eli systeemi toimii! Tämä on kyllä hienoa saada klubin kisoihin käyttöön!“, toteaa Onni.

NexGolfista:
NexGolf on suomalaisen golfin digitalisoinnin uranuurtaja jo vuodesta 2000 lähtien, jolloin lanseerattiin nettiajanvaraus yhteistyössä Oulun Golfin kanssa. Toinen merkittävä digiloikka Suomen Golfissa koettiin vuonna 2008, kun NexGolf esitteli pelaajan omatoimisen selaimella toimivan tasoitus- ja harjoituskierrosten tuloskortin syötön. Melkein välittömästi korteista yli 90% siirtyi nettiin, säästäen valtaisan määrän työtä kentiltä, kun jopa kymmenien tuhansien pahvikorttien tulosten naputtelu per kenttä caddiemasterien toimesta loppui. Vuonna 2016 NexGolf lanseerasi pelaajien lisäarvo-palvelun NexGolf Premiumin, joka toi mukanaan mm. mobiilin tuloskortin ja kattavan väylän tapahtumien tilastoinnin pelaajien matkapuhelimiin. Palvelua käyttää tuhannet golfaajat.
Kaudelle 2018 NexGolf tuo jälleen uutta: NexGolf Basic -mobiiliApp, jonka golfkentät voivat hankkia jäsenilleen, tarjoaa mm. kätevän mobiiliajanvarauksen, klubin kisoihin ilmoittautumiset sekä mobiilin tuloskortin. Tämän lisäksi NexGolf lanseeraa osaksi Live Scoring -palveluaan NexGolf Mobile Scores -mobiilin tuloskortin ja tulospalvelun. Näin NexGolf on vahvasti siirtämässä Suomen Golfia aikaan, jossa pahvisia tuloskortteja ei kohta enää tarvita.

Kommentointi

Otsikko:
Kommentti:
Nimi:
 

Copyright NexGolf Oy