Sisältö

 

1. Yleistä

Jäsenen päävalikossa on linkki Syötä ja tarkastele tuloskortteja (kuva 1), josta aukeaa uusi valikko (kuva 2). Riippuen seuran antamista oikeuksista, valikossa näkyvät seuraavat linkit:

Kuva 1
Kuva 1

Kuva 2
Kuva 2
 

Syötä tasoituskierroksen tuloskortti näkyy vain, mikäli seurasi on antanut oikeuden tasoituksen muokkaamiseen.

Huom! Javascript tulee olla sallittu selaimen asetuksissa, jotta tuloskortin syöttö toimii oikein! (Firefox: ks. kuva alla, Internet Explorer ks. linkki)

Firefox
Firefox
 

 

2. Tasoituskierroksen tuloskortin syöttäminen

Syötä tasoituskierroksen tuloskortti -linkistä avautuu tuloskorttinäkymä (kuva 3). Kierroksen päivämäärä voidaan syöttää tai valita päivämäärä-kentän vieressä olevaa kalenteria käyttäen. Ohjelma ehdottaa kierroksen päivämääräksi automaattisesti kuluvaa päivää.

Tarkka tasoitus tulee jäsentiedoista, eikä sitä voida muuttaa tasoituskortin syötössä. Mikäli tasoitus on väärin, ota yhteys seurasi caddiemasteriin.

Kentäksi ohjelma ehdottaa automaattisesti oman seurasi kenttää. Kenttävalikosta voidaan kuitenkin valita mikä tahansa Suomen golfkenttä, jonka tiedot löytyvät Golfliiton keskusrekisteristä. Sukupuoli tulee automaattisesti jäsentiedoista. Ohjelma ehdottaa tiitä sukupuolen ja tasoituksen mukaan, mutta tii-valinta voidaan vaihtaa. Mikäli jotakin tiitä ei löydy valikosta, ei kyseistä tiitä ole slopattu valitulle kentälle.

Vaihdettaessa kenttää, ja tiitä, ohjelma lataa sivun uudestaan uusilla asetuksilla ja kenttätiedoilla. Samalla päivittyvät tuloskorttitaulukon CR-, Slope- ja HCP-arvot, kentän Par- Hcp- ja pituustiedot, sekä reikäkohtaiset pistemäärät, jos tuloksia on jo syötetty.

Reikämäärän valinnassa voidaan asettaa pelattu puolisko, mikäli on pelattu vain 9 reikää.

Lyönnit -kenttiin syötetään kunkin reiän lyöntimäärä. Lyöntimäärä voi olla tyhjä, viiva tai nolla, jolloin reiän pistemääräksi tulee nolla. Kursori siirtyy merkin syöttämisen jälkeen automaattisesti seuraavaan ruutuun, ellei syötetty numero ole 1, jolloin ohjelma odottaa toista numeroa. Kokonaislyöntimäärä, ja pisteet päivittyvät reaaliaikaisena.

Kun tulokset on syötetty, painetaan Laske-painiketta, joka laskee tasoitusmuutoksen. Kommenttikenttään voidaan lisätä vapaa kommentti, sekä kirjoittaa merkkarin tiedot Merkkari-kenttään. Tallenna-painike tallentaa tuloskortin ja tekee tasoitusmuutoksen.

Kuva 3
Kuva 3
 

 

3. Harjoituskierroksen tuloskortin syöttäminen

Harjoituskierroksen tuloskortin syöttäminen tapahtuu samalla tavalla, kuin tasoituskierroksen tuloskortin syöttäminenkin (ks. kappale 2). Harjoituskierroksella voidaan vaihtaa tarkkaa tasoitusta, eikä tuloskortin tallennus vaikuta tasoitukseen

 

4. Omat harjoitus- ja tasoituskierrokset

Omissa harjoitus- ja tasoituskierroksissa voidaan hakea syötettyjä tasoitus- ja harjoituskierroksia. Tasoituskierrokset näkyvät punaisella fontilla ja harjoituskierrokset vihreällä. Kierroksen päivämäärää klikkaamalla saadaan esille kortin tiedot. Harjoituskierroksen tuloskortti voidaan poistaa.

Kilpailukierrosten tuloskortit eivät toistaiseksi näy harjoitus- ja tasoituskierros -raportissa.

Kuva 4
Kuva 4
Kuva 5
Kuva 5