NexGolf b(l)ogi

Tervetuloa NexGolfin blogiin! Pyrimme täällä kertoilemaan satunnaisen epäsäännöllisesti uusia asioita sekä NexGolfista että asian vierestä.

Blogissa on myös moderoitu kommentointi sallittu, joten osallistu ihmeessä aktiivisesti keskusteluun! Voit myös olla meihin yhteydessä sivustomme yhteydenottolomakkeen kautta, ja ehdottaa esim. käsiteltäviä aiheita.

22.09.2015

/// NexGolf Premium App Beta julkaistu 5 kentän koekäyttöön

Onnekkaat kentät ovat: HyviGolf, Mikkelin Golf, Oulun Golf, Tarina Golf sekä Ylä-Savon Golfseura.Näillä kentillä on pilotoitu kesän myötä pelaajan uutta www-käyttöliittymää, ja kiitoksena tästä lisää pilotoitavaa! :)

NexGolf Premium –palveluun osana kuuluvan NexGolf Premium Appin Beta-versio on nyt heti (22.9.) ladattavissa Google Playsta. Löydät sen NexGolf –hakusanalla.

App Storessa sovellus on vielä hyväksyntäprosessissa, päivitämme tähän kirjoitukseen vielä myös iOS-julkaisun sekä Windows Phone –version saatavuus-ajankohdan. WP siis on saatavilla myöskin aivan piakkoin!

UPDATE 12.10.2015: iOS versio App Storessa!

Tämä Beta –versio on nyt käytettävissä tänä syksynä veloituksetta näiden viiden kentän jäsenille, ja vaatii jäsentunnuksen jollekin näistä kentistä.

Pyydämme huomioimaan, että kyseessä on vasta BETA-versio, jossa perustoiminnoista on mukana todella kätevä ajanvaraus.

Täysin uutta on upea mobiili-tuloskortti, sekä sen yhteydessä oleva väylän tapahtumien tilastointi. Tilastoista tulee jatkossa mielenkiintoista grafiikka myös pelaajan uuden www-käyttöliittymän puolelle.

Lisäksi tuloskortista löytyy myös GPS-toiminteinen pituusmittaus, jolla voit draivin pituuden lisäksi toki mitata muitakin matkoja. Tämä draivin pituuden mittaus on yksi esimerkki, miten haluamme tuoda NexGolfiin mukaan klubin yhteisöllisyyttä tukevia toimintoja: Kun lopetat pituuden mittauksen, sovellus kysyy, tallennetaanko mittaustulos draivin pituudeksi. Jatkossa, mikäli lyönnin pituus mahtuu klubin TOP5 –listalle, sinulta myös kysytään: ”Haluatko, että tuloksesi esitetään klubin TOP5 Draivi –listalla?” Tämä lista on sitten näkyvissä mm. pelaajn uudella www-etusivulla, sekä saatavilla klubeille myös feedinä esim. info-tv:hen lisättäväksi.

Appiin tulee ensi kaudelle myös mm. My Tour-toiminto, jolla pyörität kätevästi pienet ja isommatkin kaverikisat, skinit yms.!

Ja ideoitahan otamme aina vastaan!