NexGolf b(l)ogi

Tervetuloa NexGolfin blogiin! Pyrimme täällä kertoilemaan satunnaisen epäsäännöllisesti uusia asioita sekä NexGolfista että asian vierestä.

Blogissa on myös moderoitu kommentointi sallittu, joten osallistu ihmeessä aktiivisesti keskusteluun! Voit myös olla meihin yhteydessä sivustomme yhteydenottolomakkeen kautta, ja ehdottaa esim. käsiteltäviä aiheita.

25.05.2015

/// NexGolfin Uusitun Pelaajan Käyttöliittymän vaiheittainen käyttöönotto alkaa!

Hyvä Golffari! Olemme juuri ottamassa ensimmäistä askelta Nexgolfin uusitun pelaajan käyttöliittymän vaiheittaisessa käyttöönotossa. Projektimme on kestänyt pitkään ja aikatauluviiveiden vuoksi huhtikuun alkuun suunniteltu käyttöönotto päästään aloittamaan vasta nyt. Koko uuden käyttöliittymän käyttöönoton ajan rinnalla toimii myös vanha käyttöliittymä.

Aluksi uuden käyttöliittymän kautta on tarjolla vain perustoiminnot, kuten ajanvaraus, tuloskortin syöttö sekä Buddyt. Buddy-toiminto laajenee heti siten, että voit konnektoida Buddien kanssa myös muista NexGolf-kentiltä, ei vain kotiseurasta. Tuomme lisää Buddy-ominaisuuksia jatkossa,, joten eikun verkostoitumaan!

Pelaajan ilmoittautumiset mahdollistava kilpailukalenteri tulee uuteen käyttöliittymään vasta loppukaudesta.

Näin uudistuksen alkumetreillä on varmasti tarjolla hermoja raastavia virhetilanteita sekä kummallisuuksia, mutta lupaamme ne vauhdilla korjata! Mikäli kohtaat virheen, joka estää toiminnon suorittamisen, olisimme kiitollisia, mikäli raportoisit virhetilanteen meille mahdollisimman selkeästi. Mitä olit tekemässä ja mihin toimenpide tyssäsi. Muistathan, että voit aina suorittaa toiminnon myös ns. vanhalla puolella.

Päivityksessä NexGolf saa modernin ilmeen, joka on teknisin termein “responsiivinen” ja “fluidi”. Uusi käyttöliittymä vastaa ensisijaisesti lisääntyneeseen mobiili- ja tablet-käyttöön, tuo modernin ilmeen pelaajan käyttöliitymään sekä tarjoaa hyvän alustan tulevien vuosien jatkokehitykseen

Keskeinen seikka on Pelaajan etusivu, Dashboard, kojelauta, jossa esitetään heti kirjautumisen jälkeen pelaajalle merkittävää sisältöä, mm. tietoa omista varauksista, buddyjen tapahtumista (varaukset, HIOt, etc.) sekä erilaisia tilastoja. Käyttöliittymäuudistus lisää varmasti klubin sisäistä sosiaalista tunnelmaa ja ehkä reipasta kilpailuhenkisyyttäkin, koska etusivulla tullaan esittämään erilaisia TOP-5 tauluja, kuten esim. TOP-5 Hitterit, jossa esitetään - sikäli kuin henkilöt ovat sen sallineet - pisimmät draivaajat, ja heidän metrimääränsä, sekä muuta mm. NexGolf Premium Appilla kerättyä tilastotietoa (Kun NexGolf Premium palvelu on aktivoituna tuo se myös joitakin uusia toimintoja pelaajalle Pelaajan käyttöliittymään).

Dashboard on aluksi varsin tyhjä ja “ankeakin”, mutta pyydämmekin suhtautumaan kärsivällisesti tähän vaiheittaiseen käyttöönottoon. Juhannukselta tilanne ns. jäädytetään, ja lisää uudistuksia pukkaa sitten kesälomien jälkeen koko syksyn. Ensimmäinen kunnon kausi uudella käyttöliittymällä on kausi 2016. Uudistuneella Nexgolfin kirjautumissivulla on valinta, haluatko kirjautua uudelle vai vanhalle puolelle.

Otamme mielellämme vastaan ideoita pelaajan käyttöliittymän uudistuksen suhteen kauden edetessä! Parhaiten saat meihin yhteyttä mailitse info@nexgolf.fi tai www-sivujemme yhteydenotto-lomakkeen kautta! Huomioithan kuitenkin, että 100.000 pelaajaa voi aiheuttaa meille sellaisen viestitulvan, ettemme välttämättä pysty kovinkaan nopeasti viestiin vastaamaan, mutta kaikki palautteet ehdottomasti luetaan!

Hyvää alkukautta kaikille!

t. NexGolf-tiimi