NexGolf b(l)ogi

Tervetuloa NexGolfin blogiin! Pyrimme täällä kertoilemaan satunnaisen epäsäännöllisesti uusia asioita sekä NexGolfista että asian vierestä.

Blogissa on myös moderoitu kommentointi sallittu, joten osallistu ihmeessä aktiivisesti keskusteluun! Voit myös olla meihin yhteydessä sivustomme yhteydenottolomakkeen kautta, ja ehdottaa esim. käsiteltäviä aiheita.

20.10.2020

/// Vitec acquires the software company NexGolf Oy

Hyvä Asiakkaamme,

Vitec Software Group AB on ostanut koko NexGolf Oy:n osakekannan maanantaina 19.10.2020 tehdyllä kaupalla. NexGolfin toiminta ja kehitys jatkuu entisellään omana yhtiönään osana Vitec Software Groupia. Tulemme jatkossakin tarjoamaan Asiakkaillemme asiakaslähtöistä kehitystä, kattavia palveluita ja ensiluokkaisen asiakastuen, kuten olemme tehneet jo yli 20 vuoden ajan. Omistusvaihdos ei edellytä asiakkailta toimenpiteitä eikä vaikuta olemassa oleviin sopimuksiin.


NexGolf on toiminut suomalaisen golfalan edelläkävijänä ja digitalisaation edistäjänä vuodesta 2000 lähtien ja siitä on muodostunut Suomi-golfin jatkuvuutta edustava instituutio. Nyt solmittu kauppa on erinomaisen hyvä asia kaikille osapuolille ja takaa sen, että pystymme turvaamaan jatkuvuuden myös tulevaisuudessa. Osana Vitec Software Groupia meidän on mahdollista hyödyntää ryhmän yhtiöiden muilla toimialoilla syntynyttä erityisosaamista suomalaisen golfyhteisön ja NexGolfin parhaaksi.


Vitec Software Groupin lehdistötiedotteen löydät täältä.

Lisätietoja:

Visa Poropudas,
visa.poropudas@nexgolf.fi
+358 40 537 2882

Jere Polvi,
jere.polvi@nexgolf.fi
+358 40 765 1800