Golfkentän ykkösvalinta!

NexGolf-järjestelmää käyttää jo yli 100 golfkeskusta.

Kentille

NexGolfin käyttöönotto on hyvin helppoa, nopeata ja edullista. Käyttöön riittää vain Internet-yhteys sekä www-selain. Erillisiä asennuksia tai omia palvelininvestointeja ei tarvita, sillä NexGolf toimii NexGolfin omalta palvelimelta, joilloin NexGolfin omalta palvelimelta, jolloin NexGolf vastaa myös ylläpidosta sekä tietoturvasta.

Kustannuksilta NexGolf on edullinen, ja hinnoittelu selkeää ja ennustettavaa. Hinta koostuu avausmaksusta sekä kausimaksusta.

NexGolf on 100% kotimainen järjestelmä, joka on kehitetty läheisessä yhteistyössä suomalaisten golfkenttien kanssa, ja kehitys on jatkuvaa. Pyrimme jatkuvasti parantamaan järjestelmäämme erilaisten isompien ja pienempien parannusten muodossa, sekä esittelemällä kokonaan uusia lisämoduuleja ja -palveluja. Kentiltä saadun palautteen perusteella kykenemme edistämään kentän prosessien toimivuutta kokonaisvaltaisesti!

NexGolfin palvelut kattavat integroidun laskutuksen, sekä mm. Erämaksun pelaajille että Perintä-palvelut laskujen karhuamisen avuksi ja automatisoimiseksi.

Jo yli 100 kenttää luottaa NexGolf -järjestelmään! Ota yhteyttä, niin esittelemme NexGolfin ja teemme teille yksilöidyn tarjouksen!

  • Helppo käyttönotto
  • Ei erillisiä asennuksia
  • Edullinen ja tehokas
  • Ei vaadi ylimääräisiä investointeja

Jo yli 120 kenttää luottaa NexGolfiin

NexGolf on Suomen markkinajohtaja. Liity tyytyväisten asiakkaiden joukkoon!