Golfarin paras kaveri

Kokonaisvaltaista palvelua!

NexGolfin pelaajan käyttöliittymästä hoituu ajanvaraukset, kilpailuihin ilmoittautumiset, pelioikeusilmoitukset sekä myöskin vaikkapa vanhojen mailojesi myynti oman klubin jäsenille NexGolfin Kauppapaikalla.

NexGolfissa syötät omatoimisesti myös tasoitus- ja harjoituskierrosten tuloskortit, sekä luot kontakteja golf-kavereihin (Buddies).

Kehitämme jatkuvasti uutta, ja mm. tilastointeja koko ajan parannetaan. Lähetä meille ideasi, mitä haluaisit nähdä Nexgolfista!

Aktiivipelaajalle meillä on tarjota lisämaksullinen NexGolf Premium-palvelu, joka taatusti tuo lisäarvoa! NexGolf Premium palvelu tarjoaa sekä lisäarvoa pelaajan www-liittymään että NexGolf Premium Appin käyttöoikeuden.

Www-liittymässä uudet toiminnot ovat ns. Omat listat -toiminto (luot listoja, joille voit antaa värikoodin ja nimen, minkä jälkeen voit lisätä pelaajia näille listoillesi, ja listoilla olevat pelaajat sen jälkeen tulevat varatessasi aikaa esille, ja näet, mitä pelaajakommenttia olet lisännyt) sekä Varauksen kommentti -toiminto, jossa voit lisätä varaukseesi kommentin, ja valita näkyykö se vain itsellesi, budeille vaiko kaikille. "Hei, peliseuraa kaivataan, pelataanko euron skinit"?

Premium App puolestaan on huippuhieno ja moderni sovellus kaikille 3 pääalustalle, joka tarjoaa kätevät varaukset ja kilpailuilmoittautumiset, mutta erityisesta todella hyvän mobiilin tuloskortin, jossa voit samalla kierroksen aikana tilastoida väylän tapahtumat kätevästi (väylä- ja griiniosumat, chipit, putit, rangaistukset jne. sekä mitata Draivin pituuden. Lisäksi Appissa on mahtava My Tour -kaverikilpailuosio, jolla järjestät vaikka 40 pelaajan kisat, tai hyvin näppärästi ad hoc pidät kirjaa skineistä.

NexGolf Premium -palvelun vuosimaksu on 19,90 € sis. alv, ja palvelua voi kokeilla veloituksetta 2 viikon ajan. Palvelun aktivoit pelaajan uuden käyttöliittymän puolelta etusivultasi.

NexGolf on investoinut vahvasti järjestelmän kehittämiseen jo vuodesta 1999 lähtien, ja otammekin mielellään ideoita vastaan, mitä olisi syytä parantaa, mitä uutta olisi mukava saada!

Ota meihin yhteyttä, ja jaa ajatuksesi!