Kuulumiset

NexGolfilla tapahtuu!

04.03.2021

/// Organisaatiomuutoksia NexGolfissa

NexGolfin ja Nextime Solutions Oy:n perustaja, sekä toimitusjohtajana lähes yhtäjaksoisesti vuodesta 2000 asti toiminut Jere Polvi siirtyy sivuun Vitec NexGolf Oy:n toimitusjohtajan tehtävistä keskittyäkseen muihin johtamiinsa yrityksiin.

”En olisi uskonut mihin vuonna -99 laskemani koodirivit meidät vievät golfin saralla. Matka on ollut huikea, mutta osaltani siirryn nyt kuskin paikalta katsomoon! Haluan kiittää asiakkaitamme sekä erityisesti pitkäaikaisia kumppaneita hienosta yhteisestä taipaleesta, kiitos!”, summaa Jere Polvi pitkän taipaleensa NexGolfin peräsimessä.

 

Vitec NexGolf Oy:n uutena toimitusjohtajana aloittaa 1.4.2021 alkaen Tuomo Heikkilä (DI, eMBA, HHJ). Tuomo toimii myös Vitec Avoine Oy:n toimitusjohtajana.

”Jere on tiiminsä kanssa rakentanut vahvan liiketoiminnan ja olen innoissani mahdollisuudesta päästä kehittämään yhtiötä eteenpäin yhdessä asiakkaidemme sekä osaavan tiimimme kanssa. Uskon myös, että toiminta osana Vitec-yhteisöä varmistaa tuotteidemme ja palveluidemme kehittymisen pitkäjänteisesti”, kertoo Tuomo Heikkilä.

 

Vitec NexGolf Oy:n liiketoimintajohtajana aloittaa 1.4.2021 alkaen Visa Poropudas. Visa on toiminut NexGolf-tuotepäällikkönä vuodesta 2006. Visalla on pitkäaikainen kokemus golf-alasta niin pelaajana, kuin caddiemasterin tiskin takanakin jo ennen NexGolfille siirtymistä. Hän on ollut tiiviisti mukana kehittämässä NexGolf-järjestelmän palveluita ja ominaisuuksia, sekä muun muassa toiminut NexGolfin ensisijaisena kouluttajana viidentoista vuoden ajan.

”Golf on lähellä sydäntäni ja haluan olla jatkossakin avainroolissa NexGolfin asiakassuhteiden sekä tuotteiden kehittämisessä. Uskon, että toimiala- ja tuoteosaamiseni varmistaa toimintamme kehittymisen jatkossakin”, kertoo tuntojaan Visa Poropudas.